Val-barn och vallhundar

Vi har självklart röstat idag och lika självklart röstar jag rosa-rött-grönt, för att även om jag personligen tjänar på att betala mindre i skatt så röstar jag för den lilla människan, för de fattiga, för de sjuka, för de gamla, för miljön och för ett solidariskt samhälle där inte den som har mest pengar vinner. Jag röstar rosa för att rösta IN feministerna MOT rasismen. Jag hoppas hoppas hoppas att min och alla andras röster gör ordentlig nytta och petar in F! så att SD blir av med sin vågmästarroll!

IMG_4185.JPG
Arvid på sitt första besök i en vallokal!

Jag och vovvarna vallade såhär på valdagen. Troll tränade fråndrivning och flanker från balans och det är så svårt tycker han. Monster och jag tränar grunder. Rena flanker och tempo.. Tempot är lite bättre, flankerna behöver mer nötning..

Yeti har gått från klarhet till klarhet efter det långa uppehållet i sommar. Han går superbra! Jag håller en tumme eller två i ögat på honom eftersom han kan komma upp i ett för högt tempo vilket varken är bra för vallningen eller tårna. Men han rör sig i skritt rakt mot fåren, gör hyfsade flanker och fina drivningar. Riktigt riktigt duktig!!

IMG_4190.JPG
Fina fårdamer i kvällssol 🙂

Publicerat på 14 september 2014, i Hon, han, hen, Monster, Troll, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Val-barn och vallhundar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: