Vallkurs med Monster

Jag och Pia delade på en timme för Karin Mörling idag och tänka sig, idag fick jag beröm! Mycket bättre stopp och mycket bättre tempo! Jag har verkligen jobbat på det och det är roligt när det syns 🙂

Stoppen och tempot var ju dock de lätta bitarna. De handlar om lydnad och konsekvens och det är jag som måste skärpa mig. Det tredje problemet sitter mer i Monsters huvud och är svårare att komma åt och det är att han inte är lös i huvudet utan har mycket eye som gör att han suger in mot fåren. Idag jobbade vi vidare på det och genom att gå igenom flocken och vifta med pisken ska jag få honom att söka ny balans och fortsätta på cirkeln istället för att stanna för tidigt. Det är lite tråkig träning, men jag är glad att vi fått hjälp att ta tag i de här bitarna!

Publicerat på 17 september 2014, i Monster, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vallkurs med Monster.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: