Kärlek och en härlig dag

Arvids tjocka bebiskinder som jag bara vill pussa på, de stora intensivt blå ögonen och den lilla munnen som ibland spricker upp i ett leende, tänk att en sån liten alldeles ny person kan väcks sådana starka känslor. Det räcker med att titta på honom så blir jag alldeles varm ❤

IMG_4203.JPG
I nya ylleoverallen!

IMG_4221.JPG
Söt när han sover också

IMG_4181.JPG
Gullunge!!

Jag har haft en väldigt trevlig eftermiddag med promenad med Johanna Anna och fika på Ragnars i Gamla Linköping. Det var riktigt härligt och varmt i solen! Men när skuggan föll på låg Yeti och skakade. Jisses, det var ju 10 grader varmt?

IMG_4222.JPG
Sofistikerade caféhundar 🙂

För den som undrar så har Arvid och jag haft en lugn vecka där vi båda har sovit en stund på eftermiddagen. Arvid lite längre och jag lite kortare, men ändå, sömn har det blivit! Jag är betydligt piggare nu 🙂 Dessutom gick Monster kalas i vallningen igår! Inte så att problemet är löst, men det jobbiga passet i förrgår gav iaf något och det är guld värt 🙂

Publicerat på 25 september 2014, i Bebis, Foto, Kärlek, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Vilken going i ylleoverallen! och hur mkt jag än älskar leendet o skratten man får, så finns det nog inget ljuvligare än en sovande bebis ❤
  De blå vantarna han har, är de ull? köpta? Vart isf? Ser bra ut. 🙂

  Gilla

  • De är jättebra! Ekologisk merinoull, från Kokobello! Har köpt booties, benvärmare med tossor, och väpnarluva därifrån också. Bra grejer som ska passa länge 🙂

   Gilla

 2. har kollat på dem faktiskt. Är de lite tjockare? Har tunna i merioull sen sonen var plutt, men de värmde aldrig tillräckligt bra & jag hittade aldrig några jag gillade då. 😦

  Gilla

 3. Inte jättetjocka tyvärr.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: