Det är synd om Troll

Troll haltar på ett framben och eftersom det inte är första gången så antog jag att det var artrosen, höjde dosen Canidryl och när det inte blev bättre fick han BoT nättäcke också. Tyvärr blev det ingen förbättring och Troll började häromdagen tappa tålamodet med Yeti, särskilt när vi ska gå ut och Yeti stökar. Det kändes riktigt jobbigt eftersom det inte riktigt funkar att ha en hund som har så ont att han ger sig på de andra 😦

Så såg jag igår att Troll slickade på sin tass. Jag kollade och tassen var faktiskt svullen och det var ilsket rött mellan tårna.

IMG_4252.JPG
Ajaj!!

Jag klippte rent och baddade med alsollösning och det gjorde ONT saTroll 😦 Jag försökte ha tratt på i natt men redan innan vi hann somna hörde ett högt brak nerifrån när Troll gick in i något. Det fick gå utan tratt..

Idag är det något bättre faktiskt, åtminstone är han inte alls lika halt med tossa på tassen 🙂 Skönt att det inte var artrosen som blivit så mycket sämre, det hade varit riktigt jobbigt!

IMG_4253.JPG
Troll tycker matte får undersöka honom bättre nästa gång innan hon börjar anta en massa saker!

Publicerat på 02 oktober 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det är synd om Troll.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: