Yeti har varit hos veterinären

Denna gång var det friskvård eller vad en ska kalla HD och AD-röntgen. Yeti fyllde 18 månader i lördags och det är en lagom ålder att röntga tycker jag. Sven på Djurdoktorn tog bilderna och han tyckte att det såg bra ut! Hoppas att de tycker samma vid avläsningen 🙂

Här kommer bilderna!

IMG_4274.JPG

IMG_4275.JPG

IMG_4273.JPG

Yeti har varit väldigt trött idag och är fortfarande vinglig. Lilla plutten, inte lätt att få lugnande 🙂

IMG_4270.JPG
Tur att gallret är där så att Yeti inte ramlar ut 😉

IMG_4271.JPG
”Varför är jag så trött?” undrar Yeti

Jag frågade om tårna också och Sven tog en bild på dem när Yeti ändå låg på röntgenbordet och sov. Nu syntes inget konstigt så den mörka skuggan som tydde på inflammation som fanns i juni är nu borta. Det är ju jätteskönt! Samtidigt lyfter Yeti på tassen då och då när han går lös så helt bra är det inte. Usch vad segdraget det är! Men det finns ingen artros i tårna och bilderna såg fina ut så det är ju iaf lovande 🙂

Publicerat på 10 oktober 2014, i Foto, Yeti. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. the crazy pack

    Vad skönt att plåten på tårna såg bra ut!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: