En vändning och stolpe in

Jag hade tänkt åka till klubben idag för att inventera hinder men orkade verkligen inte! Sömnbrist, ont i ryggen och ont i foten och en allmän trötthetskänsla gjorde att jag stannade hemma. Det var nog ett bra val, jag var nämligen lite piggare på eftermiddagen! vi struntade i att åka till Bauhaus för att köpa lister också, soffan lockade mer!

Arvid inledde dagen med att vända sig från mage till rygg! Det var nog mest en slump, men ändå! Ett stort ögonblick för en bebis ❤️

IMG_4277.JPG

Ååååååååhhhh….IMG_4278.JPG…hej!!

På eftermiddagen kom Lydia och Amanda förbi och bankade staket! Fåren ska snart flytta hem till oss och staketet är just nu riktigt dåligt. Ruttna stolpar och hängande eltråd håller inga får på plats. Idag bytte vi lite stolpar och ännu en gång var jag glad över vår gräsklippare Murre som ställde upp! Det är grymt mycket lättare att slå ner stolpar om en befinner sig någon halvmeter över marknivå nämligen 🙂

IMG_4282.JPG
Murre och trotjänarvagnen

Publicerat på 11 oktober 2014, i Bebis, Fåren. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En vändning och stolpe in.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: