En dag i fårets tecken

Fårklipparen ringde mitt i frukosten i morse så det var bara att ta barn och hund och köra till fårhagen! En timme senare var damerna infållade, klippta på både kropp och fötter och utsläppta igen. Skönt att flickorna blivit klippta innan vintern!

Sen åkte vi hem och byggde staket! Fåren ska ju hem till mig i vinter och vi hade ett antal stolpar och nät, trädgårdstraktorn och vagnen att jobba med. Vi trodde aldrig vi skulle bli klara idag, men det blev vi! Mitt på dagen sjönk modet och humöret men efter lite mackor steg livsandarna såpass att Lydia kallade en stolpe för ”trevlig” och resten av staketet praktiskt taget flög upp 😀

Så himla skönt! Nu kan fåren flytta hit så fort vädret blir sämre 🙂

IMG_4286.JPG

IMG_4284.JPG

Publicerat på 14 oktober 2014, i Fåren. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En dag i fårets tecken.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: