En stark mamma?

Nä det är jag verkligen inte. Men jag kanske kan bli? Även om jag gått ner nästan alla gravidkilon (sånär som på ett par) så är magen pluffsig, jag är svag och det allra största problemet; jag blir helt knäckt i ryggen av att liggamma och har väldigt ont i ryggen varje natt och morgon. Campushallen har pass som heter Stark mamma på förmiddagarna två ggr per vecka och jag gick på ett sådant idag. Det var fokus på mage, rygg, armar och balans och det var inga hopp eller sådant som är mindre bra för dumma fötter och fogar. Arvid låg i sitt babygym och var hyfsat nöjd större delen av passet iaf 😛 Jag kommer ha träningsvärk i både mage och armar tror jag. Mina ryggproblem kände jag av bara jag lade mig rakt upp och ner på en dyna på golvet, AAAAAAJJJ! Någon av övningarna kändes rejält också, men annars var det nog bara bra. Att träna ryggen är troligen det enda som hjälper och eftersom jag är väldigt dålig på att hålla igång något och kanske framför allt anstränga mig hemma så är det nödvändigt för mig att träna i grupp 🙂

Publicerat på 20 oktober 2014, i Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. the crazy pack

    Just ja, det där har jag oxå funderat på att testa. Ryggen tar knäcken på mig vissa dagar 😦

    Gilla

%d bloggare gillar detta: