Trädgårdsskötsel!

Samma vinter som vi flyttade till huset så dog tujahäcken utanför vårt uterum. Sen har den stått där och blivit allt gråare, dammigare och fulare. Jag har gjort ett par försök att få bort, dels band jag ett rep runt en del av den och försökte dra upp den med bilen och dels har jag sågat lite för hand, men jag har tvingats ge upp och häcken har stått kvar. När då Liselotte skrev om att hennes pappa startat ett företag inom trädfällning högg jag direkt. Och nu, äntligen är tujan väck! Eller ja, den ligger i en hög i trädgården men den är nersågad!

IMG_4307.JPG

Den döda pilen åkte ner av bara farten 🙂

IMG_4308.JPG

Nu har vi i år fått ner ett dött äppelträd i trädgården, två döda äppelträd i hagen, en bit häck vid huset, tujan och pilen! Skönt! Kvar är en del arbete att få undan bråten till vår majbrasa men det tar vi en annan dag. Sen måste vi fundera över jättelönnen på framsidan av huset också. Den är fin men står för nära huset, skräpar ner otroligt mycket och sprider så många bebislönnar så det är ofattbart..

Publicerat på 25 oktober 2014, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Trädgårdsskötsel!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: