6 fina damer

Nu har våra får flyttat hit! Det gick så smidigt att jag inte ens hann dit utan de andra tre i fårgruppen löste det i en rasande fart 🙂 Fåren verkar trivas här, de har hittar ett favorithörn upp emot granhäcken och jag tror att de har hittat in i stallet också. Monster vill numera aldrig gå in, det är ju helt fantastiskt att bo granne med fåren 😉 Han kan verkligen stirra hur länge som helst på fåren! Yeti är nog ungefär likadan fast han rör sig lite mer. Troll däremot, han bryr sig inte alls. Det är alltså bara Troll som får hänga i trädgården numera eftersom jag inte vill att de sitter och stirrar på egen hand 😉

IMG_4325.JPG

Publicerat på 04 november 2014, i Fåren. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ninnie Lindvall

    Gratulerar! Mon är rätt lik syster Jo. Att titta på betande får är som en thriller 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: