Kurs för Karin M

Alltså detta att gå kurs en gång per månad för Karin under denna höst har gjort underverk för Monsters och min träning! Han går så fint så fint nu!

Igår var vi alltså på kurs på fina Säby gård och detta var sista tillfället ute. Nästa två tillfällen är inomhus i ridhus och jag anmälde både Monster och Yeti av bara farten.

Men tillbaka till gårdagen, vi gick en bana först, typ en VP-bana fast med delning också. I somras sket sig ju våra hämt så att vi öht inte kunde genomföra ett hämt eftersom Mon inte gick ut alls eller stannade alldeles för kort. Att han igår gjorde en riktigt fin utgång, tog mitt ligg, gjorde en bra framdrivning och gick riktigt bra runt banan kändes ju fantastiskt! Det var inte perfekt och delningen först efter flera försök men det kändes ändå super! Så underbart att vi kommit så långt! 😀 😀

Vi gick även in på nästa steg, korta hö/vä och det kommer ju gå vägen det också 🙂 Mon har lätt för att låsa sig, men släpper så otroligt mycket bättre i flanken än tidigare att detta kommer att lösa sig med lite träning.

Nu är vallningen riktigt rolig!!

Ovanpå detta så går Yeti så fint så fint nu! Ikväll gick vi ut i mörkret för att ge fåren hö, Yeti och jag. Han fick driva bort dem och sen tog vi med dem till stallet igen och han driver så fint och lugnt så jag blir alldeles tårögd. Han är ju fantastisk att jobba med den hunden! ❤

Publicerat på 20 november 2014, i Monster, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kurs för Karin M.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: