Sol i november

I lördags skulle jag ha varit på Östgötamästerskapen men jag hostade hela natten och vaknade med blixtrande huvudvärk så jag och Arvid stannade hemma medan Monster åkte med till ÖM och tävlade. Istället åkte vi ut till Tinnerö och tog en promenad med finaste Ida och Karin! Hundarna njöt av naturen och vi njöt av solen! Knappt vi trodde våra ögon men solen var faktiskt framme under hela promenaden! Så otroligt härligt 😀

IMG_4382.JPG

Det är ju tur att jag har en liten solstråle här hemma när vädret är så otroligt grått och trist annars! Arvid lyser upp varje dag, han är så otroligt gosig ❤️ Jag bär Arvid fortfarande, tycker det är så mysigt och dessutom betydligt enklare än att forsla runt en vagn i terräng. Han kikar på världen omkring, tittar ut över slätten eller upp på träden. Jag berättar om träden eller sjunger sånger och Arvid pratar gör fullt, när han inte sover förstås.

Pascal är bäst att få vår knodd att skratta, högt och härligt! Jag blir alldeles lycklig av att höra det ❤️

Publicerat på 24 november 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sol i november.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: