En riktig skitdag

Igår lunchade jag med P på Pizza hut medan hundarna väntade i bilen. Sen tog vi en långis i Rydskogen. Jag tycker Monster har tappat muskler här ute på slätten och skogen är mer utmanande och bättre för hundkropparna. Det började jättebra med glada hundar men så plötsligt såg Troll ut såhär:

IMG_4391.JPG
Skitnöjd! 💩💩<

Det är det allra värsta med Rydskogen, en massa bajsnödiga joggare som inte kan hålla sig. Måste en verkligen bajsa i skogen när en joggar? Stryk skulle de ha! Eller en kram av Troll när han ser ut som på bilden! Eller skulle de kanske få tvingas att bada honom? Vad vore värst liksom? 😁

Hur får en hem en sån här äcklig hund i bilen? Anna, som har Trolls syster Flugan, berättade om när hon strippade för att klä på en bajsig Fluga en tröja fastknuten med bh-n runt magen 😂😂😂 Jag slapp tack och lov att strippa! Istället hittade jag en plastpåse i bilen, rev hål i bottnen och trädde över huvudet på den äckliga hunden.

IMG_4392.JPG
En deppig bajsig hund

När vi kom hem var Troll nersjunken i förödmjukelsens mörkaste avgrund.

IMG_4393.JPG
En mycket deprimerad bajsig hund

Inte nog med att plastpåsen var hemsk, den gled dessutom ner över Trolls ögon så att han gick rakt in i en stolpe! Stackars stackars Troll! Sen fick han ju på köpet bada.. Usch.. En skakande hund i duschen medförde ett omedelbart behov av en dusch även för matten. När jag kände mig hyfsat fräsch igen hade Arvid bajsat ner alla sina kläder. Men det var väl passande som avrundning om inte annat 😜😜

Publicerat på 26 november 2014, i Troll. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Ja usch usch usch! Det är det allra värsta med Rydsskogen. Blääää!

    Gilla

  2. måste man så måste man 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: