Älskade Trollgubben fyller 11 år!

Tänk att det var 11 år sedan Troll föddes som en liten liten skrutt! Tänk så liten och ulligt gullig han var denna hund som hoppade rakt in i hjärtat på mig! Finaste härligaste goaste Troll, som hängt med mig genom 11 flyttar, 4 förhållanden, hus och nu barn. Alltid har han varit vid min sida! Han har gjort mycket också Troll! Tävlat en massa i lydnad ända till eliten, tävlat klass 3 i agility, IK1 i vallning, är uppflyttad till lägre i brukset och dessutom tävlat barmarks-SM. Inte illa pinkat! Idag firar Troll med att valla lite får och få extra gos.

Troll på snö Troll på golv

DSC_5757 SG103485

Älskade gullgubbe, jag hoppas du hänger med länge till ❤ ❤

Publicerat på 27 november 2014, i Födelsedag, Foto, Troll. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Grattis troll!!

    Gilla

  2. Grattis i efterskott Troll!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: