Trädgårdsfåren

Betet är slut till fåren och vår gräsklippare är på verkstaden. Gräset borde ha klippts en gång till innan vintern och är ganska långt så lösningen blev att fåren får komma ut i trädgården för att beta!

IMG_4405.JPG

Idag vallade vi och Yeti gör stora framsteg! Linan är fimpad och trots det blir buset mer och mer sällsynt. Han är så fin att träna! Jag har lagt på ordkommandon på flankerna och rakt mot djuren och det köper han fint. Han växer för varje pass hos fåren!

Monster har börjat träna korta flanker och det gör att flankerna blir svajiga igen. Det gäller att hålla hårt i dem! Men de är ändå grymt mycket bättre än i somras. Vi jobbar med fösning också men våra får är inte de bästa att träna just det på tyvärr..

Troll fick köra höger och vänster.. Han är så slarvig och busig! Gör små utfall och beter sig.. Men så tränar jag ju ytterst korta pass med honom mest för att aktivera honom så det är nog därför.

Publicerat på 02 december 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Trädgårdsfåren.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: