En fleecetröja till Arvid

Det mest avancerade syprojektet jag har gjort tror jag att detta är, även om täckena inte heller var helt enkla. Den största svårigheten låg i de olika materialens stretchighet. Att sy den mycket stretchiga trikån och den något stretchiga fleecen mot den stumma dragkedjan, ja det var inte lätt. Med hjälp av tips från min moster Bitte sydde jag de sömmarna för hand och sen med maskin efteråt. Likaså kantbanden syddes för hand först. Fleecetröjan går att ha med både fleecen och trikån utåt, men dragkedjan sitter så att trikån är utåt. Jag försökte få tag på vändbar dragkedja men det var helt kört i den här korta längden.

Nästa projekt blir nog en fleecefodrad matchande mössa 🙂

IMG_4458.JPG

IMG_4459.JPG

Publicerat på 07 december 2014, i Syprojekt. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. jättesöt, vi får sy ihop nån gång 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: