Omväxling förnöjer

Idag tog vi vagnen, det kan ju vara bra om det inte är ett helt okänt begrepp när P ska vara hemma. Vi passar på att ta en långpromenad och valla lite innan ovädret drar in. Vallningen går riktigt bra, Yeti går väldigt fint och har inte busat nåt på flera pass nu! Monsters långa flanker ser fina ut igen och de korta jobbar vi på.

Yeti jobbar med manchetter och vi har utvecklat träningen på balansbollen. Han lyfter ju benet ibland även om det är bättre.

IMG_4404.JPG

För övrigt går jag nu mest och har ångest över att jag ska börja jobba om 2,5 månader. Vill inte sluta amma, vill inte vara borta från liten hela dagarna.

IMG_4478.JPG
Finaste ❤️❤️

Publicerat på 12 december 2014, i Bebis, Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. the crazy pack

  P får lära sig bära om han inte gör det 😉 Det är nog det bästa m att jag inte kunnat bära så mkt denna gången, att D istället burit massor.
  Förstår ångesten över att börja jobba! Jag hade aldrig kunnat börja så tidigt. Det behöver ju dock inte innebära att du måste sluta amma.

  Gilla

  • Nä jag måste ju inte sluta amma helt men det blir ju en stor skillnad! Sen ska vi ju börja med mat snart och om det går bra kommer det ju kännas lättare..

   Gilla

   • the crazy pack

    Det blir ju viss skillnad när de äter ja 😉 Fast ingen av mina ungar verkar tycka mat är så viktigt. Innan 1 åt storebror ytterst lite o lillasyster tycks gå i samma spår.
    Amning är ett jättebra sätt att återanknyta när man har varit ifrån varandra o produktionen anpassar sig efter ens amningsmönster, så vill du fortsätta skall det nog inte vara några större problem.

    Gilla

    • Hoppas Arvid kommer att gilla mat 😜 det löser sig säkert med amning och allt, det är bara lite för tidigt än. När jag bestämde mars kändes det ju bra men nu går tiden alldeles för fort..

     Gilla

 2. the crazy pack

  Jag vet precis! Planen var ju att jag skulle börja jobba vid 7 mån & att D skulle gå hemma, men det kändes bara så himla fel att jag inte klarade det. Istället blev jag hemma i över 3 år 😛 Men vi har ju lyxat och D har ju varit hemma massor ändå. Fått bortprioritera en massa annat istället bara.
  Är ju dock en bit kvar till mars och allt går ju så förbannat fort m de små! ❤

  Gilla

%d bloggare gillar detta: