Vilda barns adventskalender och ett steg emot mindre plast

Idag skulle jag ju hemskt gärna vilja vinna de här otroligt fina grejerna i Vilda barns adventskalender!

Jag älskar tänket med ekologiskt, flergångs istället för engångs och tyg istället för plast!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/8f1/5366771/files/2014/12/img_4492.jpg
Visst är det fint!!

Jag gillar detta tänk såpass att Pascal nu är övertygad (nåja) till att prova tygblöjor istället för engångs! Imse Vimse har rea på blöjor och jag köpte ett litet paket med all-in-one igår. Dessutom amningsinlägg och bindor till mig när jag ändå var igång. Det är inte gratis, men det är sannerligen inte vanliga bindor, inlägg eller blöjor heller! Och även om startkostnaden är hög så går en alltid plus efter ett tag på flergångsgrejerna 😃

Publicerat på 19 december 2014, i Bebis. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Funderat på menskopp? Jag törs inte för min spiral, men nån gång…

  Gilla

 2. the crazy pack

  Tycker faktiskt vikblöjor är bäst, så fastnar ni inte för IV AIO tycker jag deffinitivt inte att ni helt skall ge upp tygblöjorna! Själv har jag aldrig gillat IV AIO, men älskar Bumgenious eko AIO. Gissar dock att det till stor del beror på barnets form 😉 Minstingen här hemma funkar dock inte alls m tygblöjor, då hon är alldeles för rörlig och jag hinner inte få på de där blöjorna 😛
  Jag hoppas innerligt att menskopp fortfarande funkar för mig! Skulle avsky att behöva börja använda bindor igen 😦

  Gilla

 3. Karin & Mickis

  Ett litet tips om du fastnar för tygblöjor – håller man koll på tradera så kan man få dem till ett riktigt vettigt pris! Vi kör själva med tyblöjor (inte dem man viker utan de formsydda man lägger i blöjbyxor) på dagarna, och vanliga blöjor på natten (för att slippa upp och byta så ofta). Det fungerar riktigt bra, tycker vi! 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: