En lysande start på det nya året!

Jag och Monster fick möjlighet att träna agility i Högby-hallen igår tillsammans med Bea och Johanna. Det var en riktig feelgood-träning med det primära målet att det skulle vara roligt! Vi körde en övning från Eva Marie, en lättare variant och en lite tuffare. Monster och jag har inte tränat agility ordentligt sedan i våras. Sen i april har vi tränat 1 gång och tävlat 2 gånger officiellt och 1 gång inoff på KM. Utöver det, ingenting. Nu gick vi ut på banan och det gick riktigt bra! Monster kändes het men samarbetsvillig och han lyssnade fint! Så härlig han är min fina kille! Fattar inte hur det gick till men trots att vi knappt tränat alls under det här året så går han superbra! Han verkar helt enkelt ha mognat 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/8f1/5366771/files/2015/01/img_4556.jpg
Lyckligt Monster

Arvid var också med såklart och det gick jättebra! Han har börjat sitta upp och då blir det lättare att underhålla sig själv med giraffen Sophie och annat skoj. Så skönt att kunna ta med honom och ändå kunna träna!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/8f1/5366771/files/2015/01/img_4559.jpg
Världens sötaste unge ❤️

Publicerat på 02 januari 2015, i Agility, Bebis, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. the crazy pack

    Vilken go bild på Arvid ❤

    Gilla

%d bloggare gillar detta: