Lite updates

Jag har uppdaterat lite sidor här idag, bland annat om ni klickar på mitt namn, vilka kurser jag har gått och lite annat!

Läget är annars under kontroll här hemma. Vi vallar lite smått, passar på när P har semester så att Arvid kan vara inne. Just nu går det berydligt bättre än runt jul, den värsta knuten har lossnat med Monster och jag har lärt mig läxa; att absolut inte träna korta flanker mer än långa. Vi drillar framför allt tempo och ”gå bort”. Tänk att tempot ska vara så svårt? Men någon gång ska väl det lossna också? Yeti vallar också lite. Han hade ont i höftböjaren när vi var hos Marie senast men nu verkar det vara betydligt bättre. Han är lugnare i flanken och i tempot i drivningarna men har fortfarande en bit kvar. Jag tycker ju överhuvudtaget att det går hyfsat med honom, men det har jag ju sagt förr och sen är det inte så..

Yeti ska behandlas med novafon, stretchas och använda viktmanchetter och balansera på boll varje dag vilket har gjort att jag fullkomligt gått in i väggen vad gäller rehab. Jag orkar faktiskt inte. Sen när Arvid de senaste kvällarna ätit sig igenom timmarna på kvällen och somnat först vid 22 så blir det helt enkelt inte av. Nu har jag rehabbat och grejjat sedan typ i juni och orken och entusiasmen är slut. Yeti verkar må bra men han lyfter fortfarande på höger baktass ibland. Kanske sitter det bara i huvudet på honom? Marie fick inte fram någon reaktion i tårna sist. Ska jag betrakta honom som frisk eller inte? Jag vet inte.. Jag kan iaf inte se att han blir sämre av att vara lös eller av att valla och eftersom vi blir lite knäppa både han och jag av att enbart gå i koppel så kör vi på.

IMG_4194

Yeti i höstas hos fåren!

 

Publicerat på 09 januari 2015, i Just nu, Monster, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Lite updates.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: