Vi vallar vidare och Arvid växer!

Stormen Egon var på besök igår, jag hade svårt att sova när det ven om knutarna och jag blir alltid rädd att träden ska ramla över huset när det blåser. Men bara mindre grenar hade ramlat ner, huset stod kvar och fåren var nöjda i sin hage i morse.

Pascal börjar jobba imorgon och därmed blir det lite mer besvärligt för mig att valla dagtid. Idag passade jag därför på att valla med alla tre grabbarna. Troll vill flanka som vanligt och eftersom jag bara vallar på skoj med honom så går det sådär. Men ska jag sätta krav så måste han gå hårdare i hagen och det vill jag inte.. Han var stel ändå ikväll och huvudsaken är att han får göra något kul och känna sig lite nyttig ❤

Monster gick rätt hyfsat idag. Får. Bara. Aldrig. Bli. Nöjd. Hittade en ny svaghet idag. Han är ju mycket bättre i flankerna och öppnare i huvudet men om jag skickar på ett hämt och lägger honom i kl 12 så är det omöjligt att skicka honom på en ny flank, då ska han framåt! Men det är ju lätt att träna på och dessutom väldigt nyttigt! Jag har inte tänkt på att det är en så stor skillnad för honom, men han tycker visst det är stor skillnad på att träna flanker eller om vi tränar hämt.

Yeti skötte sig fint! Öppnare i flanken, lugnare tempo och tar ligget på första kommandon. Jag testade delning idag, det var kul! Bushunden hade svårt att inte stjälpa till när jag försökte dela fåren men till sist fick jag en ordentlig lucka och kallade in Yeti som inte fattade något utan förvirrat tittade på fåren på var sida. Men han kom! Duktig kille 🙂

2015/01/img_4594.jpg
Fina killar på snöig promenad idag!

Och, jag måste ju berätta, Arvid sitter som en kung nu! Så stadig! Riktigt roligt tycker han att det är 🙂 Han har börjat äta lite mat också, grötpinnar, en bit knäcke, klyftpotatis och lite yoghurt! Han diggar mat men än är det nog inte så mycket som hamnar i magen 🙂

2015/01/img_4585.jpg
Sitta upp är skoj 😀

2015/01/img_4572.jpg
Äta kräver stor koncentration ❤

Publicerat på 11 januari 2015, i Bebis, Monster, Troll, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vi vallar vidare och Arvid växer!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: