Throwback thursday, 17 januari 2010

Hittade detta roliga inlägg från Rosettjakten i Valla ridhus! Troll tävlade klass 1 och jag behövde en vikarie eftersom jag brutit handleden efter en liten snowboardolycka ett par veckor tidigare.. Trolls uppfödare Eva ställde upp och gick in och inte bara nollade utan dessutom VANN klassen trots att de inte hoppat ett enda hinder ihop innan! Så himla superbra! 😃

Igår startade Troll tillsammans med sin uppfödare Eva i Rosettjakten! Eva har visserligen fött upp Troll, men inte träffat honom mycket sen dess och aldrig tränat honom. Trots det så gick dom in och satte en nolla och VANN!! Otroligt proffsigt och otroligt roligt 😀 Det var Trolls sista pinne i hoppklass 1, så nu är han i klass 2 på heltid 🙂 Trollis började loppet med att tjuvstarta så första långa sträckan fick Eva springa som bara den, men sen så gick det riktigt bra 🙂 Loppet finns på film så när Eva lägger upp den så tänkte jag peta in den här också!

Stort tack till Eva som med kort varsel hoppade in och gjorde ett så bra lopp!

Samma dag, lite senare kom filmen upp så vi slänger in den med 🙂

Eva skriver om Trolls lopp i sin blogg och därifrån kommer också filmen! Filmen är skakig och flera delar är inte med, men men.. 🙂

Publicerat på 15 januari 2015, i Throwback Thursday och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fantastisk film 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: