Agility!

Hipp som happ fick jag frågan om jag ville träna agility i Högbyhallen idag och självklart ville jag det! Med tanke på hur sällan vi tränar just nu var svårigheten på kombinationen lagom och dessutom fick alla hundar köra!

Yeti har inte tränat agility sen i maj och hans träning hade då bara påbörjats eftersom han fyllde ett i april. Vi har inte ens lekt med leksak sen dess.. Eftersom han numera går lös, busar till viss del med de andra stollarna och vallar utan problem och jag till och med tycker att hans avlastande av benet minskar hela tiden (jag tror det mest sitter i huvudet eftersom Marie inte hittat någon smärta alls) så vågade jag träna lite. Tyvärr tyckte jag att det var rätt halt i hallen så lite läskigt var det. Yeti fick träna på SM-höjd och var riktigt duktig! Vi kommer ju iaf inte ha problem med farten 😉 Han missar lite hinder men är glad, entusiastisk och försöker göra rätt! Jag kommer inte sätta igång honom på allvar förrän vi kan träna ute men åh vad det ska bli roligt!!

Troll hoppade lite på låg höjd och maken till lyckligare hund får en leta efter 🙂 Han blir så otroligt glad och studsar omkring med sin leksak ❤ Tyvärr är han stel ikväll, men det får det väl vara värt när han har så roligt..

Monster gick jättefint! När jag började placera mig så både bromsade han och svängde också. Han är så härlig att köra numera, han lyssnar och är bara så fin! Johanna filmade lite men det bästa varvet kom inte med så här kommer ett smakprov med två rivningar.

Publicerat på 02 februari 2015, i Film, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Agility!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: