Agilityträning i Staby!

Jag och vovvarna gästspelade på LBKs vinterträning idag! Arvid var hemma hos pappsen och jag kunde fokusera helt på hundarna.

image

Tre förväntansfulla killar

Monster fick köra mest och han var galet het och aningens svårstyrd i början. När han började lyssna så gick det riktigt bra! Det var framför allt att gå runt hinder som han tydligen aldrig gjort förut 😉 I den andra kombinationen tog han slut i slalom, den var svår och knixig och han är ju inte i toppform mtp hur ofta vi (inte) tränar. Gungan var en trampolin och han föll till och med tillbaka i sitt gamla sätt att hugga gungan på vägen ner. Men när han tagit den ett par gånger lugnade han ner sig något. Måste nog träna någon gång till innan Rosettjakten 😛

Troll hoppade några hinder på låg höjd och var nog den lyckligaste hunden när han skuttade runt med en fleecefläta i munnen

Yeti var ett glädjepiller idag! Han är ju en fantastisk hund att träna! Detta var andra passet sedan i maj och ändå sög han rätt in i tunnlarna och hoppade hinder både framifrån och bakifrån. Sen har han en tendens att springa under bommen om hindret kommer upp emot 50 cm och han river en del. Saker vi får jobba på men jag tror det blir bra det här!

image
Glädjepillret himself!

Efteråt hade jag rejält ont i fogarna. Att det inte ger sig! Tur att det är ett tag kvar innan agilitysäsongen drar igång iaf!

Publicerat på 08 februari 2015, i Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Agilityträning i Staby!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: