Kall promenad och frostig vallning

Jisses vad det blåste kallt idag! Jag var glad över två saker, dels att vi gick i skogen hos Anna och dels att Arvid inte var med. Det var iaf trevligt trots blåsten och hundarna busade för fullt! Jag försöker släppa mer och mer på Yeti så att han får busa även om jag blir nervös. Men Marie hittade ingen ömhet de två senaste gångerna vi var där och jag betraktar honom som frisk nu.

image

När vi kom hem fick de yngre pojkarna ett pass hos fåren. Jag har fokuserat på delning ett tag med blandat resultat men idag lade vi det åt sidan och tog fram visslan istället. Monster blandar ihop flankerna men tar stoppet bra. Han gick överlag rätt bra idag och flankerna var så fina så fina.

Yeti tränar också på flanker fast med ord, inte vissla. Jag tror nog att han börjar knäcka koden. Något som han har knäckt koden för är drivning! Både i drivningen och o fösningen gick han strålande idag. Han har plockat fram en inbromsning någonstans ifrån så nu saktar han in när han går mot djuren. Dessutom har han hittat ett lugnt tempo som han plockar fram ibland, riktigt läckert att se!

image

Bidde inga bilder hos fåren idag, så det får bli en bebisgosbild istället ❤

Publicerat på 15 februari 2015, i Monster, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kall promenad och frostig vallning.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: