En skitdag

Jag vaknade av att Yeti ville komma upp i sängen i morse. Han gnällde och var lite jobbig. ”Gå och lägg dig” sa jag obarmhärtigt och det fick jag sota för när jag en kvart senare gick upp och kände stanken av Yeti diarré som låg på golvet. Ut åkte hundarna och när jag klädde på mig och Arvid märkte jag hur synen gradvis försvann på ena ögat. Klockan var inte ens halv nio och migrän på väg och bajs på golvet.. Ja en söndag kan börja bättre! Dessutom hade jag roliga saker inplanerade, brunch på stan och agilityträning i Staby. Av det blev det inget utan istället fick vi en lugn dag hemma.

Under eftermiddagen har jag mått lite bättre och hundarna fick komma ut en sväng. Efteråt vallade jag en kortis i leran. Det är alldeles för blött och lerigt i hagen för att valla, samtidigt vill jag träna lite innan torsdag när vi ska till Karin Söderberg så fem leriga minuter per hund fick det ändå bli.

Monster och jag nöter med pipan och idag funkade hö/vä riktigt bra! Det tar sig sa kärringen som hade eld i håret!

Yeti driver så fint så fint! Away/come bye börjar så smått bli begripligt för unge herrn. Han är ju en otroligt rolig hund i träningen! Vi har avancerat massor sen sist hos Karin tycker jag! Nu är vi ett riktigt team och jag behöver inte längre räkna till tre och sänka axlarna innan jag kör 🙂

image

Hängivna supporters!

image

Troll har glömt bort hur man ligger 😉

Till sist, med avseende på titeln, gissa hur hundarna såg ut efter detta lilla pass? 😉

Publicerat på 22 februari 2015, i Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En skitdag.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: