En dryg vecka senare

Yeti mår bra, är pigg och inte alls deprimerad trots tratt på huvudet. Jag får slängar av ångest emellanåt (tänk om det bara är osäkerhet och blir VÄRRE?) men överlag håller jag mig i schack. Yeti går i koppel och vilar men nu hänger han med på längre promenader så jag tror att han tycker att livet är ok 🙂

Monster har vallat ett par gånger på de nya fåren och de är helt klart av en springigare sort! Det är lite trångt i vinterhagen för få de avstånd som behövs för ett lugnare tempo på fåren men vi tränar på kommandon utan ligg emellan, tempo och delningar. Det går hyfsat tycker jag!

Troll mår rätt bra, vet inte om carthrophenet gjorde så mycket verkan? Läste en artikel om placebo hos hund och det kan mycket väl vara så att det gav lite effekt eller så skulle han ha blivit lite bättre oavsett. Det är väldigt svårt att säga. Han var ju rätt dålig när han fick sprutorna och hältan blir naturligt lite bättre och lite sämre i skov. Så jag vet inte riktigt om det är värt pengarna att spruta igen..?

Själv då? Jo jag har ju börjat jobba. Jag har jobbat halvtid fram tills nu men nu börjar jag jobba heltid och det känns lite jobbigt… Jag trivs jättebra på jobbet, trevliga arbetskamrater och många frågor på eko, vilket är roligt! Men kvällarna blir ju så otroligt korta! Hur ska en hinna med bebis och hundarna och att leva? Jag vill träffa min bebis mer än bara ett par timmar per dag, så är det bara. Det går ingen direkt nöd på Arvid hemma utan det är väl främst mina behov det handlar om. Den nöd som Arvid ändå har drabbats av är en lite för hastig övergång till fast mat vilket har gjort att han har fått förstoppning.. Han har inte alls haft problem med det innan jag började jobba, men nu gråter han och är jätteledsen varenda gång det är dags 😦 Lilla gullpluppen, det skär ju i hjärtat.. Vi ger laktulos nu så jag hoppas att det snart blir bättre.

I helgen var brorsan med familj och syrran här! Mycket trevligt och gott med ekologisk fruktsallad med glass! Jag fick ett par härliga bilder på familjen ❤

image

image

Arvid och morbror Petter ❤

Publicerat på 02 april 2015, i Familj, Foto, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En dryg vecka senare.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: