2 år och 9 månader!

Idag är en bemärkelsedag av stora mått! Familjens yngsta fyller nämligen 9 månader och den näst yngsta fyller två år!

Yeti, den lilla knasbollen,  var en nästan brun pluttig valp när han föddes och nu är han en ståtlig hund på 21,5 kg ren energi! En glad och intensiv hund som älskar att kramas så intensivt att en nästan sväljer honom av misstag! En härlig träningskompis som ger allt i vått och torrt! Åh vad kul vi kommer ha tillsammans!

image

Yeti har hittat den största pinnen!

image

Yeti gosnos 💗💗

image

Första doppet i år!

Tack Cilla för att jag fick förtroendet att bli matte till den här glada knasbollen 💗💗

Arvid fyller 9 månader idag och jag har svårt att fatta att han blivit så stor! Nu har han varit lika länge utanför magen som inuti 💗 Han är en fantastisk unge och jag är så glad att just han ville komma till oss! All denna kärlek😍😍!

Vi åkte Uppsala igår och hälsade på Pascals familj! Det var lite trångt hos dem så vi bodde på Scandic. Det var mysigt att bo på hotell och njuta av en massiv frukost i morse. Hundarna trivdes också och både Monster och Yeti passade på att sova i sängen i morse 😘

image

En allvarlig Arvid med sin farfar

Idag hälsade vi på syrran i Bromma. Kollade in lägenheten och åkte ner på stan för en vegetarisk burgare i Hornstull. En riktig familjehelg med andra ord 🙂

Publicerat på 04 april 2015, i Bebis, Familj, Födelsedag, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för 2 år och 9 månader!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: