Lite träningspepp

Jag har lite svårt att motivera mig att träna och tävla just nu. Helgerna känns så otroligt korta och jag vill lägga den tiden på så mycket annat än tävlingar. Som Arvid såklart, att fixa trädgården och bara komma ifatt med allt här hemma. Visst är det roligt att tävla, men det tar ju så otroligt mycket tid!

För att hitta träningsmotivation och pepp anmälde jag till Klickerkloks onlinekurs i hoppteknik och det känns som ett jättebra idé! Monster river ofta och vi behöver verkligen jobba med det. Dessutom har jag en unghund som behöver komma igång med träningen, och vad passar bättre än att få koll på sin kropp och lära sig att hoppa rätt?

Jag har aldrig gått en onlinekurs förut med hittills gillar jag det skarpt! Vi har två veckor på oss per övning och då nöter vi och filmar för fullt. Jag har tränat två pass fram hittills men Yeti har ju vilat fram tills igår och jag har fokuserat på Monster. Men nu kan vi öka belastningen lite 🙂

Jag har skickat efter ett stativ och fjärrkontroll till telefonens kamera så snart är det bara att köra! Skoj ska det bli!

Här är Yetis första pass i slow mo!

Publicerat på 08 april 2015, i Agility, Monster, Yeti. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. the crazy pack

  Gick den förra året och var skitnöjd! Dessutom funkar den typen av träning väldigt bra ihop m en (eller två) unge/ar som sällskap/medhjälpare 😉

  Gilla

 2. Känner igen det där med att det är så mycket man vill hinna med. Jag säger numera att jag har två hobbys: agility och att vara hemma och pyssla. Och vill man hinna med båda får agilityn faktiskt stå tillbaka lite. Tråkigt men sant…

  Gilla

  • Nä precis.. Och jag tänker också att det är ju inte hela världen om en tävlar lite mindre i perioder. Livet ska ju funka också och vi tävlar ju för att vi tycker att det är roligt, inte för att vi måste 🙂

   Gilla

 3. Hej kära du! Jag trillade över ditt inlägg du skrev för några år sedan om arbetslös eller jobba med något man hatar. Otroligt bra och fint du skrivit och jag vet precis hur det är.
  Du får gärna kontakta mig och vi kan reflektera och dela tankar om du känner för det 🙂
  Mvh Sara

  Gilla

%d bloggare gillar detta: