Agility, trasiga telefoner, fogar och en och annan opererad ven

Min telefon gjorde självmord i helgen genom att hoppa ner i asfalten så att skärmen sprack. Det hade ju kunnat vara lite av en katastrof eftersom jag inte har gjort nån backup och eftersom skärmen verkligen inte funkade och dessutom låste sig så att den inte gick att nå via datorn. MEN Pascal kom på lösningen, nämligen att koppla in en datormus! Jag fick med en liten skarvsladd med ett USB-uttag till min telefon och med en datormus inkopplad funkade telefonen som vanligt! Dock är det otroligt meckigt att skriva på facebookchatten eller svara när det ringer med mus, särskilt om en till exempel är ute på en promenad, så jag kan inte rekommendera det i längden 😉

Vi har tränat lite agility! Yeti börjar fatta 2+2 och är riktigt duktig på hinder! Han har slutat springa under hindren – polletten har trillat ner 🙂 Monster gick fint också men jag fick väldigt ont efteråt. Fogarna höll inte alls så bra efter loppen i lördags och att träna i sand var heller inte så bra. Lite tröttsamt och verkligen inte vad jag räknade med innan jag blev gravid. Kroppen tar tiiiiiid att läka.

Sen har vi tränat hoppteknik också! Tycker att Monster löser övningarna bra, men så är han ju en mogen hund på 6 år som har hoppat ett och annat hinder i sina dagar. Yeti behöver nog öva lite mer tror jag. Tycker inte att han ser helt avslappnad ut och han landar långt ifrån hindret. Men jag har inte fått feedback ännu, så jag vet inte om min känsla stämmer.

Monster

Yeti

Idag är jag hemma från jobbet eftersom jag fick den stora ytliga venen i vänster lår bränd med laser i morse. Det gjorde ont att få en massa stick i benet (bedövning) men själva brännandet gick snabbt och kändes inte. Venen togs bort eftersom jag fått två ytliga blodproppar i den och risken är stor att jag skulle få en ny propp just där om det händer igen. Det känns skönt att just det problemområdet är borta! Jag förväntade mig lite smärta i benet idag men det har varit lugnt. Däremot fick jag migrän mitt på dagen efter en liten middagslur med Arvid. Fail!

Publicerat på 17 april 2015, i Agility, Monster, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Agility, trasiga telefoner, fogar och en och annan opererad ven.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: