Hemmafru igen

Tre veckor hann jag jobba heltid innan jag gick hem till Arvid igen! Denna gång är jag inte föräldraledig utan vabbar, och anledningen är att P opererade bort gallblåsan innehållandes en gallsten stor som ett ägg. Han ligger på sjukan nu och han kommer inte kunna lyfta Arvid på minst 4-5 veckor. Då är det MYCKET svårt att ta hand om en bebis! Så nu råddar jag bebis, hundar, hus och får som rymmer ut ur hagen själv här hemma. Är väldigt glad att vi är fler som delar på fåren så att jag kunde lägga Arvid istället för att laga staket med en ledsen övertrött bebis ikväll! Jag är också väldigt glad att min moster har varit här igår och idag och hjälpt till så att huset nu är skinande rent och hundarna har fått träna agility ❤

Min telefon är tillbaka och trots att varenda kontakt är borta så njuter jag av wordpress-appen och instagram!

image

Publicerat på 23 april 2015, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Stackars P, låter verkligen inte roligt. Hoppas han kryar på sig snabbt. Hur tusan kan det bli så stort som ett ägg? Låter super läskigt! Men vabba ser inte så dumt ut av bilden av dömma! 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: