Dagens

Arvid somnade på morgonpromenaden och SOV I TVÅ TIMMAR I VAGNEN! Fattar ni? Helt galet! Tänk att det var så jag tänkte mig föräldraledigheten, att värma upp hundarna medan barnet somnar i vagnen och sen kunna träna. Ack så naivt 😛 Men idag hände det! Jag hann, förutom att träna hoppteknik med alla hundar plus slalom, däck och långhopp med Yeti, även att hänga en tvätt och att repa brännässlor och att hämta två stora stenar till vårt brunnprojekt. Jag kan lätt konstatera att brännässlorna håller på att ta över vår trädgård. Helt galet vad de växer. Men nu har jag rivit bort det mesta, även om det förmodligen måste upprepas några gånger.

image

Yeti gick riktigt bra idag och jag tycker att han utvecklar hopptekniken! Dessutom hoppar han glatt både långhopp och däck 🙂 Slalom är lite svårare eftersom han är så het, men det tar sig nog det med vad det lider 🙂

Monster river INTE pga taskig hoppteknik kan jag konstatera. Han ser härlig ut när han hoppar, det ser lätt och smidigt ut!

Publicerat på 25 april 2015, i Agility, Monster, Yeti. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Åh hus. Trädgård. Trädgård med hinder. Låter underbart

  Gilla

 2. the crazy pack

  Det är lätt att vara naiv innan en själv fått barn 😉
  Se till att äta upp nässlorna så känns det inte lika jävligt m dem 😉 Nässelsoppa eller nässelbröd kanske 🙂

  Gilla

  • Nässelbröd? Har tänkt på nässelsoppa men jag drar upp med rötter och allt och det blir jordigt. Skulle såklart gå att göra, får testa någon dag! Men får bebisar äta nässlor? Är väl typ samma som spenat? Kanske ska vänta tills han är ett?

   Gilla

   • the crazy pack

    Skulle nog vänta m nässlor till Arvid tills han är ett, men nässelbröd måste ni helt klart testa sen! När jag orkar plocka så förväller jag det och fryser in det i ”satser” så är det bara att plocka ut o baka när tid o lust finns.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: