Troll har varit hos Marie

Troll har blivit något bättre över helgen. Han fick morfin och det har nog verkat på rätt sätt, dvs han har slappnat av och fått lite större rörlighet i leden. Men han är fortfarande halt och har svårt att ta sig upp. Dessutom är humöret inte på topp och häromdagen bet han Yeti oprovocerat. Situationen är inte hållbar som den är just nu men jag hoppas att det finns chans att vända det. Det var trots allt bara 1 1/2 vecka sen han gick långpromenader och kanske 3 veckor sen han hoppade hinder..

Jag hade en galen tur igår när jag ringde Norsholms Djursjukhus och fick en tid redan idag hos Marie. Det är normalt 3 veckors väntetid men Troll behöver ju hjälp nu! Marie hittade smärta i höften men även i höger knä. Troll fick elbehandling och jag tycker nog att han svarade bra på det för han belastar faktiskt lite mer på tassen nu. Han ska tillbaka för ytterligare ett par behandlingar så jag hoppas att det kan hjälpa.

Nu håller vi tummarna att denna akuta inflammation kan hävas så att Troll kan komma tillbaka till sitt aktiva pensionärsliv!

image

Troll är lätt skeptisk till fotandet men står iaf på sin tass!

Publicerat på 12 maj 2015, i Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Usch vad jobbigt, stackars Troll! Hoppas han piggar på sig och blir smärtfri snart igen!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: