Helvetes förbannade jävla skit

Monster har artros i tåled 2,3,4 på båda fram. Svullen och öm vid tå 2 strax under sporren. Metacam och korta promenader i koppel i två veckor, sen återbesök och nedtrappning av medicin. Prognos oklar, omöjligt att säga om vi kommer kunna träna eller tävla någonsin igen, men det vi är anmälda till, guldagilityn, ser ju väldigt mörk ut. Vi kommer ju troligen fortfarande ha karens då..

Jag vet att allt inte kanske är helt kört, men just idag är jag bara ledsen, besviken och trött på allt som har med artros, skador, rehab, koppelvila att göra.. Jag är bara så trött. 😥

image

Världens finaste Monster ❤

Publicerat på 15 maj 2015, i Monster, Skador. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. the crazy pack

  Men nej vad tråkigt! 😦 Du om någon borde ju få slippa ännu en hund m sånt krångel. En blir så trött och matt av såna där besked. Hoppas verkligen att han svarar bra på behandling och kan fortsätta träna och ha kul!

  Gilla

 2. Åh vad tråkigt… 😞

  Gilla

 3. Fy fan vad tråkig. Krya på er allihopa där hemma!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: