Varför ha en frisk hund när en kan ha tre halta?

Jag har varit hos Marie idag med både Troll och Yeti. Troll fick sista elbehandlingen och han mår lite bättre. Gladare, inte ont, men belastar inte fullt ut.

Yeti bokade jag in eftersom jag har en känsla av att han inte är helt fräsch. Han drar upp bakbenet i hoppsasteg ibland och han gör det i högre grad efter belastning. Marie hittade inget specifikt men han är 1,5 cm smalare runt höger lår och när vi tog in honom i vattentrasken så tog han betydligt kortare steg med höger bakben än med det vänstra. När Marie sänkte vattennivån visade han hälta. Jag har även sett hälta när Yeti vallar. Då, i långsam och fokuserad skritt kommer det fram. Så vad är felet? Det är oklart men någonting är det som stör.. Nu är hältutredning inbokad hos Sven på Djurdoktorn.

Jag orkar faktiskt inte fler bakslag med hundarna nu. Det är så jävla jobbigt att alltid gå och oroa sig, ständigt kolla efter avvikande rörelser. Dessutom kan ni ju tänka er hur det ser ut ekonomiskt. Det är ju dyrt med EN hund som ska till veterinären och rehab, testa tre på samma gång.. Vi är ju dessutom väldigt panka nu när jag har vabbat och P varit sjukskriven i snart fem veckor.

Jag känner mig ledsen, bitter och så himla trött. Det är inte roligt att ha hundar som är skadade hela tiden. Det är så jävla pissigt tråkigt så ni kan inte tänka er..  😦

Publicerat på 21 maj 2015, i Rehab, Skador, Yeti. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Usch vad jobbigt! Jag känner verkligen med dig.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: