Monster på återbesök

Jag tycker att Monster har svarat riktigt bra på behandlingen, både att han är hältfri och en mycket gladare hund. Skillnaden på Monsters uppsyn när vi kom in till veterinären idag jämfört med för två veckor sedan var enorm. Då – en moloken och ledsen hund, nu – en frimodig hund med svansen på svaj. Veterinären höll med så nu blir det halvering av metacam och remiss till rehab.

Troll är det värre med. Han är piggare och gladare men han tar inte ut steget och belastar helst inte alls på höger bak när han står stilla. Han ser inte jättehalt ut i rörelserna men att han inte belastar är en klar försämring sedan innan han gjorde sig illa. Nu har han fått elbehandling tre gånger, han har fått carthrophen i februari och står på nsaid  och det är inte så mycket mer vi kan göra. Vi får se hur länge det går helt enkelt. Nu är han glad och pigg och verkar må bra iaf och det är ju huvudsaken!

Yeti är sjövild. Jag har inga restriktioner med honom innan veterinärbesöket i nästa vecka men min motivation är i botten. Kul att träna med hund som inte är fräsch liksom.. Samtidigt dumt att vila bort symptomen innan veterinären får titta… Svårt!

Publicerat på 28 maj 2015, i Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster på återbesök.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: