Deppigt värre

Ja med hundarna alltså. Monster var på rehab och fick simma ett pass. Planen är simning ute i sommar och så skulle han börja balansera på en platt boll. Skulle börja ja, morgonen efter haltade han så nu är det vila och full dos metacam igen. Yeti har fått elbehandling en gång. Nu får han canidryl också och han är lite bättre. Troll är numera permanent halt på båda benen på höger sida. Han är glad och pigg iaf..

Jag har däremot tappat all motivation och lust vad gäller hundarna. Pallar inte längre. Målet är just nu inte att komma tillbaka till träning och tävling. Målet är att slippa koppel och att kunna ha hundarna lösa i trädgården. Jag ska ställa tillbaka hindren inomhus och jag ångrar att vi köpte 12 får som jag knappt har vallat på alls. Jag har gått in i en dvala där ingenting känns kul och jag vet inte hur jag någonsin ska komma ur den?

Utöver allt detta depp så rullar livet på. Jobbet går bra och jag trivs. Hemma håller jag på att tapetsera och så bryter vi upp golvet på balkongen.

Arvid är som vanligt fantastisk! Han vinkar och säger ”Heeeeej” nu. Hur gulligt som helst ❤ Han har fått fyra tänder, två uppe och två nere och han gör nr 2 på pottan i 95 % av fallen 🙂 I morse åt han yoghurt med sked, lade på yoghurt och müsli på skeden med handen. Så himla gulligt! Han är en fantastisk liten glädjespridare, världens gosigaste unge ❤ ❤

image

Publicerat på 14 juni 2015, i Bebis, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Deppigt värre.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: