Ett rum klart!

Regniga dagar passar det att tapetsera och den senaste tiden har det varit många dagar lämpliga för tapetsering. Den här gången var det ett av rummen på övervåningen som skulle fixas till. Det här rummet blev också lite förfulat efter konverteringen till vattenburet, en elementskydd togs bort och därunder var väggen målad mörkblå.. Det ackompanjerade ju den gröna färgen vid fönstret och den ena väggen och den vita andra väggen så fint..! Eller nä, så går det ju inte att ha det! Här kommer ett par före-bilder:

image

image

Eftersom det var vävtapet i hela rummet inledde jag med att klistra upp renoveringstapet. Sen försökte P och jag enas om en tapet som inte fick vara för dyr. Det tog ett tag men till slut bestämde vi oss för den gröna ”petit fleur” från Boråstapeter. Idag tapetserade jag färdigt, skruvade upp gardinstänger och petade upp en gardin! Tyvärr blev gardinen något för smal, annars är jag mycket nöjd 🙂 Två rullar blev över om någon är sugen på denna tapet 😉

image

image

Detta kommer vara gästrum och det gamla gästrummet ska göras om till barnrum till Arvid. Nu är två av de tre rummen som hamnade på renoveringslistan efter konverteringen färdiga!

Publicerat på 20 juni 2015, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett rum klart!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: