SM, semester och L7S1

SM i agility gick av stapeln i helgen och det var ett superarrangemang med grymma ekipage och massor av publik. Jag var på plats 7 igår och hjälpte till under dagen. I largefinalen stod jag framför första hindret tills domaren blåst och hade perfekt utsikt! Missade inte ett enda ekipage 😉  Jouni och Neela vann med ett fantastiskt lopp, så vacker agility! Men när jag åkte hem var jag ledsen. Innan Monster skadade sig fanns ju en chans att vi någon gång skulle lyckas kvala till SM men nu känns det kört. Vi behöver träna massor för att ha en chans i klass 3 och det är tveksamt om Monsters tår pallar att köra massor av slalom och nöta svängar för glatta livet.

SM fick inleda min semester! Förra veckan jobbade jag visserligen knappt heller. Måndag och tisdag hade jag 38 graders feber. I onsdags jobbade jag och sen fick jag magsjuka på torsdagen och stannade hemma i fredags också av hänsyn till mina medmänniskor. Lördagen inföll också inom de 48 timmar en ska stanna hemma och jag byggde fårstaket istället för att vara funktionär. Nu är jag ledig i ett par veckor, jobbar en vecka och är ledig tre till. Det känns bra, jag är inte alls utarbetad i år efter föräldraledighet och vab och semestern ska ägnas åt bl a hundgård, men lite helt ledig tid också såklart!

Yeti har varit hos Marie igen. Elbehandling har tyvärr inte hjälpt så nu ska vi tillbaka till Djurdoktorn. Det lutar åt MR om det inte blir alldeles för dyrt. Han har ont i ländryggen runt L7S1 och även om Marie mest fått fram ömhet i musklerna så fick hon fram en reaktion i skelettet också. Är det diskarna som spökar? Jag vet inte. Det jag vet är att det inte är ryggen som var problemet förra året utan detta är något nytt. Kanske provocerade jag omedvetet fram det när jag satte igång honom på allvar i våras med vallning och agility?

Marie klämde på Monster också och han är bättre. Vi ska jobba på med simning och balansboll och minska nsaid. Troll mår också hyfsat bra. Han är lite halt men pigg och glad. Alltid något.

Publicerat på 29 juni 2015, i Agility, Artros, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Kram! Önskar det fanns nåt man kunde säga eller göra för att hjälpa. Det är verkligen orättvist och ledsamt och jag känner så med dig. Njut nu av semestern och ta hand om dig!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: