Liten blir större (och har varit hos fotografen!)

Vår lilla gullunge har utvecklats massor den senaste tiden! Först började han vinka och säga ”heej”! Sen började han åla på mage, eller mest dra sig fram med händerna. Nästan direkt efter utvecklade han tekniken att sitta på rumpan och dra sig framåt istället; mycket effektivare och smidigt att sitta på rumpan när en ska undersöka det en hasat sig fram till! Plötsligt var det slut på lugnet hemma, nu är han riktigt snabb! Nu tar han sig till hundarnas vattenskål och skapar en sjö, eller till bokhyllan och vräker ut alla böcker på golvet.

I tisdags träffade vi Emmeli på Emmelifoto och tog bilder på Arvid, jyckarna och några på oss. Emmeli är så himla duktig och det ska bli så spännande att se hur bilderna blir! Att ta bilder på en bebis och tre hundar är INTE lätt om nu någon trodde det 😉 Emmeli lade ut den här bilden som sneakpeak, behind the scene och så en bild på resultatet. Hur gulligt som helst! image

En mobilbild från sista scenen har vi också men då var Arvid rätt trött på alltihopa 🙂

image

Sötast i världen är han ju även om han inte ler

Publicerat på 02 juli 2015, i Bebis, Foto. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Liten blir större (och har varit hos fotografen!).

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: