Semester!!

Den här veckan har jag jobbat och känslan när jag gick hem igår eftermiddag var frihet! Nu har jag tre veckor semester till 🙂 vi inleder med en lång morgonpromenad med Arvid på ryggen

image

Jag har också dragit igång sommarens projekt på allvar, nämligen hundgården! Den blir visst rätt stor kan jag konstatera efter att ha byggt en vägg. 6*8 m med två fack, ett för en hund och ett för två. Vår nya skruvdragare är superbra och underlättar verkligen! Ett delprojekt är att fixa tre grindar också. Två ska vara stora, tillräckligt stora för att en traktor ska komma igenom, dvs runt 4 meter. Den tredje är en liten grind mellan hagen och trädgården. En av de två stora blev färdig igår! Möjligen får jag slå dit en bräda till längst ner, jag mätte visst inte perfekt.. Men rätt tjusig blev den ändå tycker jag 🙂

image

Publicerat på 18 juli 2015, i Hundgårdsbygge, made by Hedvig. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Semester!!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: