Jag skriver mindre för att det är så jäkla deppigt

Jag går en promenad med en trött och lite ostadig Yeti i Tannefors. Vi väntar på direktregleringen hos Folksam. Väntar på att bli ruinerad på undersökningar som inte ger något. Idag har vi röntgat höfter, bäcken, hasleder och knä. En liten förtätning i höger knä som kan bero på en inflammation, men som egentligen inte kan förklara besvären. I övrigt finns inget konstigt. Så inget alls har vi egentligen hittat efter MR och röntgen. Fortfarande är vi lika frågande. Varför har Yeti ont i ryggen och varför tappar han muskler på ena bakbenet?

Nästa steg är att besöka en kiropraktor, har en tid bokad den 25/8 hos Jörgen Fureus. Sen vet jag inte. Vad gör en med en hund som får ont av belastning, som är gräslig att ha i koppel jämt utan att få utlopp för sin energi? Det är bara  så ledsamt och tråkigt att jag vill gråta.

image

Yeti tyckte dessutom att det var jobbigt att gå till veterinären idag. Det känns också trist att ge honom dåliga erfarenheter. Tror det var sprutan sist som gjorde ont..

Det blir så att bloggen blir mindre aktiv nu. Det finns helt enkelt för lite kul att skriva på hundfronten. 😦

Publicerat på 22 juli 2015, i Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Jag skriver mindre för att det är så jäkla deppigt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: