En liten tur

Förra sommaren reste vi absolut ingenting, nyblivna föräldrar och stor investering i huset som slukade mycket pengar. Detta år är vi ännu pankare men har samtidigt lärt oss att leva på lite mindre pengar. Men några långa resor är det inte tal om, inte just nu iaf. Dock så far vi runt betydligt mer än förra sommaren! I söndags åkte vi till Pascals familj i Uppsala, åt massor av mat och umgicks intensivt tills vi åkte till Stockholm och min syster i måndags. Syrran har köpt sig en lägenhet som såklart skulle kollas in! Dessutom är den så pass stor att vi kan sova över och det är ju fantastiskt! Vi åt på stan, åkte tunnelbana och gjorde ett besök på Naturhistoriska museet. Arvid var fantastisk att gå på museum med. Han tittade storögt på allt, pekade och sa ”Trrrr”. Trrr betyder typ titta och Arvid upprepade det många gånger under dagen ❤ Dinosaurier och mammutar blandat med otroligt vackra fotografer i makro på djur och insekter. Allt tilltalande vår nyfikna plutt!

image

Idag tog vi oss hem i störtregn. Det öste ner så att trafiken puttrade fram i 50 på E4. Sen hämtade vi hundarna som hängt hos pappa i några dagar. Lycka att se killarna igen! ❤

Publicerat på 29 juli 2015, i Bebis, Familj. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En liten tur.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: