Ö-häng

Hela familjen utom katten åkte till min moster och morbror i fredags. Vi spenderade två härliga dagar på ön! Jag älskar att vara på ön och det är så mysigt att umgås med min fina släkt ❤ Arvid badade lite, hundarna badade mycket, vi tog små promenader runt ön och bara hade det gott i största allmänhet.

image

image

image

Igår styrde vi kosan mot Söderköping och nästa moster! Vi njöt av blåbärspaj, hemmagjord saft och tog en blåbärs- och svamppromenad med jyckarna! Vi fick med oss en flera liter blåbär och svamp så att det räckte till en god paj 🙂 Det var fint att se min mosters gulliga torp och härliga odlingar, dessutom fick jag med mig en massa skott och plantor så nu finns chansen att rabatterna blir vackra nästa år!

Jag är så glad att jag har mina fina mostrar i mitt liv ❤

Publicerat på 09 augusti 2015, i Familj, Foto. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. vad härligt det ser ut!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: