Tur att vi har hus..

.. Såhär mitt i agilitysäsongen är mitt flöde helt fullt av resultat, hejarop och agilityfilmer på lyckade lopp. Det är väl tur att jag har en bebis, ett hundgårdsbygge och ett hus som håller mig så upptagen så att jag inte ens är bitter.

Hundgården går framåt! Så pass mycket framåt att själva gården är i princip färdig! I morse hängde vi på framsidan och sen spred jag ut grus för fulla muggar. I förra veckan kom nämligen grusbilen till oss med ett stort lass natursingel!

image

image

Före gruset

Det blev ingen bild från dagen, men det kommer! Nu är alltså gården klar förutom inredning! Jag vill ha lite viloplatser att ligga på och att ligga under och lite smått och gott vad jag kan komma på 🙂

Nu har jag börjat med insidan! Rivit ner gallret och satt upp reglar istället. Det är en del kvar att göra dock. En spånskiva ska sättas upp som vägg, resten av väggarna ska borstas och målas. Ekparketten ska läggas, mellanväggen ska skruvas ihop och sättas in och luckorna ska göras hål för och sättas fast. Sen borde jag göra en dörr eftersom den nuvarande är i princip omöjlig att öppna. Men sen så! Det kommer bli så fint!!

image

En före-bild på boxen 🙂

Publicerat på 16 augusti 2015, i Hundgårdsbygge, made by Hedvig. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Tur att vi har hus...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: