Simsimsimmelisim

Troll blev ju ordentligt halt i början av sommaren efter simning. Jag är glad att jag ändå fortsatte låta honom simma korta pass för nu är han i mycket bättre form än under försommaren! Idag simmade han i en kvart och han är pigg och glad även nu ett par timmar senare!

Simsimsim!!

Simsimsim!!

Yeti har nog inte kunnat tillgodogöra sig simmandet. Jag tror att all vila och rehab vi sysslat med har varit meningslös. Grundproblemet har ändå legat under och så länge det inte var löst så fungerade inte Yetis kropp. Idag simmade han på ett annat, kraftigare sätt. Dessutom låg han på golvet ikväll med ben och tassar under sig, igen! Jag har jobbat med att han ska ligga så men det har inte lyckats. Nu gör han det plötsligt på eget initiativ. Fantastiskt 🙂

Publicerat på 28 augusti 2015, i Rehab, Simma, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Simsimsimmelisim.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: