Det går framåt med hundgården!

Igår kom pappa för att hjälpa mig med hundgården och vi hann med mycket! Först gjorde vi två hål i väggen där hundarna ska gå ut och in. Borra hål, såga ut innerväggen, i med reglar som en ram, såga ut ytterväggen och så slutligen måla vitt. Jag ska skruva fast luckorna också men innan dess vill jag att hundarna ska vara riktigt bekväma med att använda hålen. Vi testade första gången i morse och det gick riktigt bra! Till och med Troll som är den lite mindre företagsamma hunden vad gäller nya saker köpte att hoppa genom ett hål i väggen!

Innan pappa åkte satte vi upp spånskivan för att få en vägg emot stallet. Jag hann med att måla lite också och idag målade jag lite till. Nu är det bara två väggar kvar att måla en andra gång!

Nu kan jag se slutet i tunneln 😉 Vad som är kvar är att lägga golv, sätta in mellanväggen som nästan är färdig, sätta dit lister och luckor och sen börjar det riktigt roliga, att inreda!

Hundarna gjorde mig sällskap vid målandet med ett varsitt märgben. Yeti och Monster gjorde som de flesta hundar och gnagde glatt på sina ben. Troll såg ut som om jag gett honom ett stort bekymmer och traskade runt med sitt ben in i hundgården och in i stallet via hålet i väggen. Sen grävde han ner benet i gruset och somnade på trallen som jag lagt vid luckan. Så mysigt att se att Troll njuta av en solstund på trallen, precis som jag tänkt 🙂

image

image

image

Fina älskade gubbhunden ❤

Publicerat på 30 augusti 2015, i Hundgårdsbygge, made by Hedvig, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det går framåt med hundgården!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: