Troll på återbesök

Vi har precis varit på Valla djurklinik igen för ultraljud och urinprov. Troll har varit pigg och har inte haft feber sen i måndags. Urinprovet visade på fortsatt mycket blod i urinen och ultraljudet visade en förstorad prostata med några cystor i. Ingen cancer tack och lov!! Nu blir det kemisk kastrering för prostatan, eventuellt förlängd antibiotikabehandling om inte urinen blir bättre.

image

Jag är förkyld och hemma från jobbet idag. Men barn och husdjurs hälsa hår ju före ens egen har jag hört 😉 Nu tar vi en liten sväng i Rydskogen innan jag ska dyka ner i sängen igen.

Precis nyss fick vi en lös golden i hälarna. I full galopp, rakt mot mina hundar. Jag lyckas stoppa honom två gånger genom att bestämt stampa med foten och hoppa in i hans väg. Hundens matte säger att han inte gör något. Det gör min, svarar jag, min äldsta gillar INTE framspringande hundar. Då tog hon en annan väg. Klokt. Just den biten saknar jag inte med Rydskogen 😉

Publicerat på 24 september 2015, i Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Troll på återbesök.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: