Spring spring under solnedgång

Igår vallade vi under en helt fantastisk himmel! Jag har sällan sett så många bilder på solnedgången på samma kväll så det var inte bara jag som var imponerad 🙂 Medan himlen brann sprang jag efter fåren med Arvid på ryggen och det är ju verkligen inte optimalt alltså. Fåren (som ju knappast var av den långsamma sorten innan) har lagt i två växlar till efter klippningen och det är väldigt svårt att ha styr på dem vid drivning och delning. Jag får försöka hitta  underhållning för Arvid i gräset tror jag!

Och så kommer det ett par bilder på solnedgången ☺

image

image

image

Yeti vallar!

Publicerat på 02 oktober 2015, i Fåren, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Spring spring under solnedgång.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: