Halvtid

Detta är första veckan som P är tillbaka på jobbet och därmed har jag gått tillbaka till föräldraledighet, åtminstone på halvtid! Jag jobbar nu den första halvan av veckan och det är skönt! Jag ska jobba på att åtminstone den ena lediga dagen ska vara helt obokad så jag får lite välbehövlig vila.

Jag har vallat lite på mina lediga dagar, får ju passa på i dagsljus! Vi tränar på att få lite kontroll på våra springiga får med en övning från Eva! Jag tycker det ger resultat så drivning går bättre nu! Men fråndrivning är svårt, fåren rusar helst iväg i 100 knyck till andra änden av hagen.

image

Jag fick ihop en lite filmsnutt idag, inget avancerat, men lite drivning mot mig och lite drivning längs med staketet.

Publicerat på 07 november 2015, i Monster, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Halvtid.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: